Manual Convidar (Android)

Amb aquest petit manual explico com convidar jugadors a la nostra partida, com respondre a convits, i com moure jugadors des de l'aplicació de mòbil Android.

Versió del manual per l'aplicació de Windows

Com convidar altres jugadors a la partidaPrimer de tot, hem de crear la partida apretant al botó "+" de dalt a al dreta i seleccionar "Crear partida".Automàticament s'obrirà la finestra de configuració de la partida. Escollirem les opcions que vulguem, i és important deixar desmarcada la casella "Partida pública", d'aquesta manera podrem convidar a qui vulguem.I li donem al botó "Crear partida", i ens apareixerà la finestra prèvia de partida.Per convidar jugadors, només cal apretar al botó "+", i sortirà una llista amb tots els jugadors disponibles per jugar.A aquesta finestra només cal clic als jugadors que vulguis convidar.

Nota: Si bo trobes la persona que vols convidar, és que no està connectada o que està en una altra sala. Així que abans de res heu d'estar a la mateixa sala.

Ara només cal esperar que el jugador entri!

Com respondre el convit d'un jugadorHi ha dues formes:

1) Fer click a la notificació que ens apareix.2) Fer doble click al convit que es crea al llistat de partides.Com moure els jugadors a la partidaÉs molt fàcil, només cal fer un clic al nom del jugador que volem moure i escollir l'opció que volem del menú que apareix.

Última actualització Monday 18th of October 2021 08:08:42 PM - Pàgina generada en 0.0149 segons.