Manual Convidar

Amb aquest petit manual explico com convidar jugadors a la nostra partida, com respondre a convits, i com moure jugadors.

Versió del manual per l'aplicació de mòbil Android

Com convidar altres jugadors a la partidaPrimer de tot, hem de crear la partida apretant al botó "Crear partida".Automàticament s'obrirà la finestra de configuració de la partida. Escollirem les opcions que vulguem, i és important deixar desmarcada la casella "Partida pública", d'aquesta manera podrem convidar a qui vulguem.I li donem al botó "Continuar", i ens apareixerà la finestra prèvia de partida.Per convidar jugadors, només cal apretar al botó "Convidar jugadors", i sortirà una finestra amb tots els jugadors disponibles per jugar.A aquesta finestra només cal fer doble clic als jugadors que vulguis convidar.

Nota: Si bo trobes la persona que vols convidar, és que no està connectada o que està en una altra sala. Podeu entrar a altres sales seguint aquest manual.

Ara només cal esperar que el jugador entri!

Com respondre el convit d'un jugadorHi ha dues formes:

1) Fer click a la notificació que ens apareix.2) Fer doble click al convit que es crea al llistat de partides.Com moure els jugadors a la partidaÉs molt fàcil, només cal fer un clic al jugador que volem moure i deixar-lo seleccionat, i fer servir les fletxes per pujar-lo o baixar-lo.

Última actualització Tuesday 21st of September 2021 06:58:53 PM - Pàgina generada en 0.0046 segons.